Rusların Gelibolu'ya gelişinin 100. yıldönümü kapsamında Merkez Müdürümüz Prof. Dr. Vedat ÇALIŞKAN Gelibolu Belediye Başkanı Münir Mustafa Özacar'a bilgi paylaşımında bulundu.

Çanakkale Uygulamalı Bilimler Fakültesi Müzecilik ve Kültürel Miras Yönetimi Bölümü öğretim üyesi ve Türkiye-Rusya İşbirliği Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Vedat Çalışkan, Rusların Gelibolu'ya gelişinin 100. yıldönümü dolayısıyla Kasım 2020 de gerçekleştirilmesi planlanan program hakkında Gelibolu Belediye Başkanı Münir Mustafa Özacar'a bilgi paylaşımında bulundu.