"Türkiye'nin İlk Nükleer Santrali Akkuyu NGS Desteğiyle Lisansüstü Programlar ve Kariyer İmkanı"

Türkiye'nin ilk nükleer santrali Akkuyu NGS'den gençlere büyük kariyer imkanı!

Nükleer enerji sektörü için uzman yetiştiren ve bu alanda dünyanın önde gelen teknik yükseköğretim kurumları arasında yer alan Rus üniversitelerinin yüksek lisans programlarında eğitim görmek ister misiniz? Yanıtınız "Evet" ise Akkuyu Nükleer A.Ş.'nin iş garantili yüksek lisans kontenjanlarına başvurmak için şimdi tam zamanı!

Bahsi geçen lisansüstü programlarını başarıyla tamamlayan tüm öğrenciler, mezuniyetten sonra Akkuyu NGS'de istihdam edilecektir.

akkuyu.com/tr/career/education web sitesi üzerinden yapılacak başvuruların ardından şirket tarafından gerçekleştirilecek mülakatların tarih ve saat bilgileri adaylara ayrıca bildirilecektir.

Teknik Bilimler alanında lisans mezunları için son derece önemli bir eğitim ve kariyer imkanı olan Akkuyu Nükleer A.Ş. yüksek lisans kontenjan başvurularını kaçırmayın, sizler de geleceğin mesleğine sahip olun!

İletişim için: Education@akkuyu.com