Geçmiş Olsun Mesajı

22-23 Ağustos 2023 Çanakkale Orman Yangını nedeniyle telefonla arayarak, Çanakkalelilere ve üniversitemize geçmiş olsun dileklerini ileten Türk Rus Toplumsal Forumu Genel Sekreteri Büyükelçi Sayın Ender ARAT'a;  Ankara Rus Evi Başkanı Sayın Doç.Dr. Aleksandr SOTNIÇENKO'ya teşekkürlerimizi sunarız.

We would like to thank Ambassador Ender ARAT, Secretary General of the Turkish Russian Social Forum, and Assoc. Prof. Dr. Aleksandr SOTNICHENKO, President of the Russian House in Ankara, for their condolences to the people of Çanakkale and our University by calling us on August 22-23, 2023 due to the Forest Fire in Çanakkale.

Мы благодарим генерального секретаря Российско-турецкого общественного форума посла Эндера АРАТА и президента Русского дома в Анкаре доцента Александра СОТНИЧЕНКО за соболезнования, которые они принесли в ходе телефонного звонка 22-23 Август 2023 года в связи с лесным пожаром в Чанаккале  жителям Чанаккале и нашему университету.